Diskuse

Prohibice v USA naprosto selhala, v roce 1933 byla zrušena

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xmass

16. 9. 2012 8:41
Ten post na mě působí jako

když se chceš nutně vyjádřit k TOP společenskému tématu měsíce. Jsi všeználek co má názor na všechno i nato o čem ví prd a dělá závěry pro ty co o tom ví to samé.

1 0
možnosti

Lusms

16. 9. 2012 7:57
Jacob

Toto je můj názor a není nutné jej komentovat, stačí dát body záporné či minusove. Mnozí z Vás se pohoršují nad hloupostí nařízení a debilitou lidí, kteří chlastají dál atd. Kdo z Vás ví jak dlouho celá tato akce běžela? Kdo z Vás ví kolik lahví bylo vyrobeno a expedováno ke spotřebitelům? Kdo z Vás ví kolik lahví obsahuje metanol ve smrtící koncentraci a kolik  s nižší , která přiotráví a nezabije?Kam všude putoval toxický alkohol-ČR, SK nebo PL? Budou všechny toxické láhve dohledány? Nemůže se vrátit vlna otrav během vánoc, silvestra nebo na další velikonoce? Nemůžou být ohrožené naše děti, především mládež a studenti,kteří na mejdanech pijí co kdo přinese? Taky jsme to dělali a kdo tvrdí, že takové akce se nikdy nezúčastnil, pak se mu omlouvám. Závadný alkohol se dá přelít do jiných obalů, opatřit novými etiketami, smíchat s čístým etanolem a prodávat dále aniž by hrozila smrtelná otrava. Kdo z Vás vidí láhev, ze které vám nalévají v hospodě a pokud ji vidíte nemusí to být originál.

0 0
možnosti

Kyros

15. 9. 2012 22:53
Srovnávat

prohibici v USA a tohle mi mimořádné opatření je totálně mimo mísu. Kdo nevidí rozdíl, je padlý na hlavu, nebo má chlastem rozleptaný mozek.

3 0
možnosti

Admirál Canaris

16. 9. 2012 2:19
Re: Srovnávat

Právě naopak vychlastaný mozek má ten kdo takovou hovadinu vymysli a ten kdo nevidí, že  obě tyto nařízení jsou stejně blbá a nesmyslná.

0 0
možnosti

sudovec

15. 9. 2012 20:09
Mělo by platit "každý svého štěstí strůjcem"

Pokud jsou už 2. týden všude varování o tom, že umírají lidé na otravu metylalkoholem z nakoupeného zboží v běžných obchodech, je přeci logické, že nějakou dobu přestanu pít, dokud se to nevyřeší. Pokud chlastám dál, jsem debil bez pudu sebezáchovy.

V tom případě je otázkou, zda by opět neměl být prodej povolen a podobní lidé by neměli naplnit svůj osud.

1 0
možnosti

petrajana

15. 9. 2012 19:39
To jsou nářky, jako kdyby Heger zakázal souložení.

0 0
možnosti

muž s koženou brašnou

16. 9. 2012 8:43
Vyčkejme, všechno bude.

0 0
možnosti

sama_pozitiva

15. 9. 2012 19:29
Souhlas

Nevidíndůvod pro nějaké pozastavování prodeje alkoholu - riziko si určím sám, na to nepiotřebuji Hegera a jeho fašistickou bandu.

1 0
možnosti

Rodnok

15. 9. 2012 19:23
celkem mě těší,

že narozdíl od toho hloupého studentíka většina diskutujících pochopila rozdíl proti současné situaci. Autora dle jednoho přečteného článku a mdlého rozumu tipuju na příznivce SSO.

0 0
možnosti

děteněkam

16. 9. 2012 7:31
Re: celkem mě těší,

Netypuješ poněkud neodůvodněně?

0 0
možnosti

petrajana

15. 9. 2012 19:17
Jenže tady je takový černý obchod s alkoholem jako

kdyby tady byla prohibice 20 let !

0 0
možnosti

Ringo.ringo

15. 9. 2012 18:41
smarja

tu zase nekdo nepocuopil rozdil mezi prohibici jako zasahu statu do svobodneho zivota obcanu a "prohibici" ve snaze zastavit otravu, ktera se mezi lidmi siri. Proc selhala prohibice v USA? Protoze si lide chteli proste chlastat dale. Coz se netyka CR, protoze tu chlast nekdo otravil. Nebo chcete tvrdit, ze se tu budou rozmahat pokoutne prodeje s tvrdym chlastem, ktery je nyni statem obcanum upiran? Budou si lide pokoutne kupovat neco, co by molo byt otravene a povazovat to za svou svrchovanou svobodu a vycuravani se statem v tomhletom pripade? Pokud ano, dobre tem lidem tak, at si to narizeni precuravaji, ale at pak umiraji svobodne nekde v tichosti doma a ani nedutaji.

1 0
možnosti

Lusms

15. 9. 2012 17:58
Jacob

Vážený autore, jako student uvedených oborů vám doporučuji ukončete studium. Jako každý natěšený novinář používáte slovo prohibice ve spojitosti s opatřením v důsledku hromadného úmrtí osob na následky otravy závadnými lihovinami. Co to má co společného s prohibicí? Opatření státu v případě ohrožení zdraví obyvatel  je adekvátní a asi všichni,kromě Vás, chápou, že se jedná o krizové opatření. Je milé, že nám sdělujete jak byla prihibice neúspěšná proč tomu tak bylo. No a co asi tak by jste udělal vy? Nechal by jste dál umírat lidi? Vraťte index a běžte dělat něco jiného, jelikožte jste už jako budoucí politolog vyhořel a pokud budete novinářem, prosím hledejte místo v Blesku.

3 0
možnosti

pavsson

15. 9. 2012 18:08
Re: Jacob

problém je v tom, že prohibice líp zní. Je taková akční. Naproti tomu pravda akční není, je nudná. A novináři se domnívají, že je jejich povinností být akční. Neboli že lhát je vlastně jejich nezbytností...

0 0
možnosti