Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rychlovarné konvice v šatnách jsou dost velký bezpečnostní problém.... Divím se, že to škola trpí.

4 1
možnosti
TT

Pročpak jsou v šatnách nějak větším bezpečnostním problémem než kdekoliv jinde?

0 0
možnosti
AM

Karma. Jsem levičák, ale to sociální inženýrství, které se dnes rozmáhá jako mor, ať protikuřácké inkviziční tažení nebo "pamlsková vyhláška", to je mi opravdu silně proti srsti. Tohle nemá už nic společného se solidaritou silnějších se slabšími..., ale je to pokus o převýchovu lidí zhora, což mi silně zavání "velkým bratrem"!

24 0
možnosti
Foto

Dávám plus, přestože si levičák.

1 0
možnosti
MK

To, že studentům sebrali bufety s párky a bramburky, jim zdravotní stav nezlepší. Když si ho nekoupí ve škole, koupí si ho po cestě ze školy někde u okýnka. Budeme cukrarnam zakazovat prodávat dětem po škole zmrzlinu, bonbony,oplatky,čokolády? Buď je dítě vedeno ke zdravé výživě z domova nebo není. Nic mezitím.

44 0
možnosti
PA

P97e40t87r 26A88g43u77l12á16r

24. 2. 2017 13:25

Mám na to poněkud odlišný názor. I dětem vedeným doma ke zdravé výživě je líto když vidí, že Pepíček si každý den v automatu koupí ke svačině čokoládu nebo pytlík bonbónů a brambůrky, protože mu matka nikdy svačinu doma nepřipravila. A jak to těm dětem vysvětlíte? Smyslem svačiny ve škole přeci není se nabažit lahůdek, ale najíst se. Možná proto se té vyhlášce přezdívá pamlsková.

0 21
možnosti
PA

P64e59t37r 58A41g35u10l45á49r

24. 2. 2017 12:27

Jako rodič tří dětí s vámi nesouhlasím. Už jen fakt samotný, že studenti navštěvují gymnásium a jsou schopni ohřívat v šatně párky v rychlovarné konvici dokládá, že jsou nedospělí. Nedospělý člověk vě většině případů není schopen přijímat zodpědná rozhodnutí. Stravování nás provází celý život a nedospělí jedinci stravovací návyky teprve získávají. Zodpovědnost za jejich pěstování je na dospělých jedincích - převážně rodičích. Ti nesou zodpovědnost za návyky a životosprávu. Děti jednoduše nezískají správnou životosprávu stravováním v bufáčí nebo automatu. Je zcela jedno jestli si párek ohřejí sami, nebo jim ho prodají v bufáči. Součástí jídelníčku by neměl být ani studený a někdo z dospělých by jim to měl vysvětlit. Mimo toho by studen gymnásia měl chápat, že vyrůstá do společnosti, která má nějaká pravidla, rozuměj legislativu, která chrání nás všechny, i když se nám některá vybraná nemusí každému z nás líbit. Nevíc co je špatného na svačině připravené doma a obědu uvařeném ve školní jídelně. Není IN? Nebo má maminka doma málo konzervantů a barviv? Nejspíše jste prostě nepochopil smysl té vyhlášky.

3 44
možnosti
Foto

i v bufetu se dá koupit zdravý salát.

4 0
možnosti

Mám o studenty obavu. Zavřou je až budou černí. Podnikají bez potřebného povolení, co hygiena, neplatí daně a našlo by se toho víc. Tohle má stát velice dobře ošetřené.

14 0
možnosti
JL

No, oni jim to asi už dávno zakázali. To ovšem nemění nic na tom, že vyhláška je paskvil.

5 0
možnosti

Za totáče bufety ve školách nebyly a hlady rozhodně nikdo nebyl, a že se pila místo chemických drinků jen vasrůvka z kohoutku, to jsme taky přežili;-D

11 1
možnosti
Foto

mýlíte se, bufety ve školách, minimálně středních školách, byly už v šedesátých letech.

1 4
možnosti
Foto

Rychlejší je do každého konce párku dát drát a připojit do zásuvky;-D

Ale jinak karma a R^R^R^

6 0
možnosti
RJ

No to ani ne, na to musí mít člověk fakt talent na časování. Jinak se velmi brzo ten párek pěkně rozprskne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1570x
Textař, politolog, markeťák. Zastupitel Chrudimi od roku 2014 a radní Chrudimi od roku 2018 (nezávislý kandidát).