Diskuse

Výsledek pamlskové vyhlášky? Párky vařené v rychlovarné konvici

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J31a90n 77D15v39o37r80a58k

2. 3. 2017 12:06

Je vidět ,že tento pán nikdy nechodil do školy, a pokud ano, byl to tak zvaný šprt se vším všudy. potěš pánbůh jeho děti.

0 2
možnosti
KT

Včerejší blábolení paní Bohdalové a paní Slimákové v TV pořadu paní Jílkové mně připomnělo dnes již zcela zapomenutou vyhlášku MŠANO (Ministerstvo školství a národní osvěty) z dob meziválečných. Ta nařizovala, aby napříště školníci prodávali párky s houskou nikoliv v přízemí, ale v prvním patře gymnásií a to z hygienických důvodů.

(V té době ještě školní jídelny neexistovaly a školníci měli povoleno si přivydělávat prodejem svačin, především ohřívaných uzenin s pečivem.)

1 0
možnosti
Foto

Pamlsková vyhláška bude jen takové krytí, neschopnost zajistit ve školách vzdělávání na úrovni se maskuje rádoby starostí o zdraví "našich" dětí, ačkoliv to nemá hlavu patu, protože děti přebírají stravovací návyky svých rodičů. Děti budou jíst to, co se jí/jedlo doma. Všichni si to neseme až do dospělosti a až na extrémy se stravujeme stejně. Ale zase to skrývá jistý potenciál do budoucna, už to tu jednou bylo, mizerné školství a mizerné zdravotnictví, ale bude možnost svalit vinu na zúčastněné, "naše" děti se špatně stravují, proti tomu je inkluze nic, "naše" děti se špatně stravují, školství je v pořádku a zdravotnictví také, všechno zlo světa tkví ve špatných svačinách. ;-D

1 0
možnosti
PT

P82e42t34r 13T56o83m81e36k

24. 2. 2017 21:54

Stačilo vidět včera u Jílkové ty aktivistické odbornice. To je strašná úroveň. Kdyby tihle rádoby odborníci, v tomhle případě odbornice (aby se nějaké genderově vyvážené feministky necítily poškozené) raději seděly doma a nepřekážely, bylo by na světě lépe.

19 0
možnosti
KT

Inu, paní poslankyně Bohdalová vystudovala pajdagogický institut a 16 let učila češtinu. V roce 1996 s tím sekla a dala se na poltiku, asi to víc vynáší a děti nezloběj ́. O dietologii neví zhola nic.

Odpudivá paní Slimáková je na tom o něco lépe, vystudovala farmacii a dietologii. Na Google snadno zjistíte, že jediná zdravá jídla včetně svačin pochází pouze od firmy "Fresh and Tasty":

http://www.margit.cz/vareni-ve-skole/

Cílem paní Slimákové zjevně je, aby ministerstvo školství nařídilo tuto firmu všem školám v ČR jako povinného dodavatele obědů a svačin a ona z toho měla patřičné provize.

A paní Bohdalová jí to žere z ruky ještě horké ... :-)

8 0
možnosti

Pokud je toto důsledek pamlzkové vyhlášky, tak já ji vlastně plně podporuji! Naučila hromadu lidí že stát je debil, pomoct si musíme sami a že buzeraci se kladě odpor. To považuji za ohromnou hodnotu a Součást kvalitního vzdělání. ;-D;-D;-D

26 0
možnosti
PV

Ja mam k regulaci vicemene pozitivni vztah, me zivi. Mereni a regulace.

3 0
možnosti
JH

Ano, pane Šestáku, přežili jsme i komunismus. Běhali jsme pro rohlík s vlašským salátem a byli trestáni, že jsme přišli pozdě do hodiny.

2 0
možnosti

Páni, s vlašským salátem? Fakt? To my vždy jen s vlašákem;-D

0 0
možnosti
VH

Sprááávně. A kdy začnou jezdit na červenou - na truc? Pokud už mají řidičák, tak možná někteří překračují povolenou i rozumnou rychlost - hrdinové. Někteří už na to doplatili.

1 31
možnosti
Foto

úžasně inteligentní příspěvek, opravdu

18 0
možnosti
PB

;-D;-D,- to jako fakt ?!?,- doboha, je tohlecto vůůůbec možný ?!R^

1 0
možnosti
BH

V rychlovarce se daj také vařit vejce (stačí dvakrát zapnout), ale voda na čaj posléze už ne;-)

0 0
možnosti