Diskuse

Centra měst umírají i kvůli EET

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, plést do problému umírání center měst a městeček EET je po dvou měsících jeho fungování trochu přehánění, ale jinak máte pravdu. Zákaz vjezdu, zákaz parkování a nehorázné nájmy. Zrovna dnes jsem na ČT odposlechl o nájmech v Hradci Králové. Na hlavní nákupní třídě (Gočárovka) končí jeden obchod za druhým. Aby to nájemci zaplatili, tak by museli prodávat diamanty a ještě z loupeží. Tak prý jim to sníží na 600,- Kč/metr2/rok - čili prodejna 100 m2 (nic moc) 60k měsíčně. Jaké tam asi můžou mít ceny.

2 0
možnosti
Foto

Přehánění to není, někteří skončili právě proto, aby si EET vůbec nemuseli pořizovat, takže před 1.3. podle nájemních smluv a výpovědních lhůt.

1 0
možnosti

Nyní otevírat bez větší finanční rezervy malý obchod je riskantní sázka - vyhovět beze zbytku všem představám všech možných inspekcí je nad síly jednotlivce a reálně hrozí 30-50tis pokuty bez šance na slitování. Lze tak příjít o poslední prostředky.

3 0
možnosti

Dnes dopoledne jsem viděl následky EET v praxi! V ČB bývají každý čtvrtek dopoledne trhy na Piaristickém náměstí a obvykle bývá to náměstíčko plné! Dnes dopoledne tam byli pouzí 3 (slovy "tři") trhovci!;-€

4 0
možnosti

Ve středu se nekonal ani obvyklý trh ve Strakonicích! Nepřijeli trhovci!

2 0
možnosti
Foto

Lidé, kteří v životě pro nikoho nevytvořili žádnou hodnotu, jen parazitují na práci druhých lidí nám vládnou. Je tedy jasné jak to musí vypadat.

Ale když zase poslouchám některé lidi, jak by danili a regulovali správněji, než to dělají ti dnešní soudruzi, tak si říkám, že si tenhle stav zasluhují.

7 0
možnosti

Máte pravdu, ale bohužel s těmi, kdo si to, jak píšete, zaslouží, to pak odnášíme i my, kdo je tam nevolíme a nezasloužíme si to :-/

3 0
možnosti

:-).....Vyjádřil jsem se v blogu pana Větvičky, který je za Vámi ! EET je jen malý důvod! Stát ,(poslanci), ODírají bez skrupulí většinu obyvatel této republiky! a to mi vadí víc než EET! !!

0 0
možnosti

Mám osobní zkušenost - vlastnit objekt v centru náměstí - v památkové zóně - (velikost středního města), je za trest ! Neuvěřitelný vějíř !, komplikací - od dopravní obslužnosti - po rekonstrukce a modernizaci objektu. Vlastník je povinen platit daň - klasická pěší zóna podloubí. Uživatelé objektu pak Magistrátu - jsou nuceni hradit poplatky za to, že zde reklamní panely stojí - Vyhláška ! Platba pršného - forma stočného - prostě na střechu padá déšť ! Říkám si tedy - Dobře, vylidněno - ideální zóna k bydlení. Omyl - Bedliví Památkáři bádají nad pískovcovým portálem a tvarem oken ... Opravdu, snopy klacků pod nohy ! ... :-)

13 0
možnosti

Mám totožnou zkušenost.

6 0
možnosti

I52v59o 66B12o59u81š83e

2. 3. 2017 12:52

A kde nakupujete vy?

0 0
možnosti

Centra měst umírají kvůli drahé a malé nabídce...A každý chce být hned bohatý...najděte mi prosím běžnou Galanterii...asi by se těch příkladů našlo dost.

3 0
možnosti

Z prodeje špendlíků a háčků těžko nájem zaplatíte, natož v centru města.

7 0
možnosti

maloobchod se za posledních 20 let změnil tak, jako nikdy předtím. Představa, že oběhám celé město, abych koupil nákup na 2 dny, je nesmyslná. myslet si, že se v ulici uživí 5 kaváren je nesmyslné stejně, pokud se nejedná zrovna o turistickou destinaci

1 0
možnosti