Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je, že žijeme ve společnosti kde většinu tvoří nesvéprávní lidé, kteří potřebují nad sebou dohled.

0 0
možnosti

Každé odvykání je náročné, že?

0 0
možnosti

Autor je zapřisáhlý nekuřák, pokud vím ;-)

0 0
možnosti

P53e53t54r 55T32o39m53e22k

2. 6. 2017 16:38

Oprava. Chytráku kuřáku.

1 1
možnosti

Je to tak. Tento zákon je zbytečný, nenechává prostor ani pro oddělené kuřárny bez obsluhy a povede ke krachu mnoha hospod a barů. Kdyby se naši zákonodárci trochu víc zajímali o to, jaké důsledky mělo zavedení stejně přísného zákona v zahraničí ( místo papouškování frází o " připojení se k civilizované Evropě " ), zjistili by, že přesně stejné problémy musejí řešit i tam. A obávám se, že místo, aby zákon nějakým způsobem zmírnili, budou se snažit jít dál cestou nových zákazů. Proto by si každý, kdo s tímto legislativním paskvilem nesouhlasí, měl zjistit, které strany prosazují svobodu podnikání a právo majitele rozhodnout, zda chce mít kuřácký či nekuřácký podnik a které jsou pro to, aby stát i do těchto věcí zasahoval. A podle toho hlasovat i v podzimních parlamentních volbách.

27 4
možnosti
Foto

Naši zákonodárci jsou placeni státem a tudíž je jim úplně jedno, že stát třeba zkrachuje - neboť oni mají za všech okolností svoje prachy ze zákona jisté (a navíc si ještě nedávno sami sobě velkoryse přidali).

5 1
možnosti
Foto

Pro vybavenost "hlídek pomocné stráže veřejného pořádku" dojde k renesanci výroby tlakových vodních sifonových lahví obsahu jednoho litru.(a pokud se neobnoví výroba těchto lahví přímo v ČR, tak v Číně určitě). Sifonové lahve budou nosit pouliční hlídky a každému pouličnímu kuřákovi, kde se podle zákona, zejména u zastávek MHD kouřit nesmí, bude zdarma poskytnuta šokující osvěžující sprška a cigáro bezpečně uhašeno.8-o

4 1
možnosti

Kdysi se kouřilo všude, ve vlaku, v autobuse a v tramvaji. později se přistavil do vlaku vagon pro NEKUŘÁKY, JEŠTĚ POZDĚJI to bylo obráceně a ve vlaku byl JEDEN VAGON PRO KUŘÁKY....... A nijaké zvýšené náklady to nikomu nepřineslo, krom ceny tě cedulky na vagoně. A ani poskytovatel vlakové dopravy, nebo autobusové či tramvajové kvůli tomu nezkrachoval. Tolik tedy k těm nákladům.

No a pokud bude kuřák slušně vychovaný tak nebude na ulici hlučet. A máte pravdu, zde by mohli vzniknout náklady na výchovu kuřáků ke slušnosti.

7 3
možnosti
Foto

Tenkrát se to odbylo cedulkami. Dnes se najímají "fyzicky zdatní a jazykově vybavení" jedinci do hlídek, které budou kontrolovat, jestli se na ulicích kouří způsobně tak, aby to neuráželo, nekuřáky, muslimy, EU...koho ještě? Jo nemluvilo se u toho hlasitě. Hlídky to určitě nebudou dělat zadarmo, časem jim k tomu hlídání nehlučení ještě přibyde měření uhlíkové stopy. Kdo vyčerpá svůj roční limit uhlíkových imisí předčasně, bude internován....nebo utracen. To by bylo, abychom tomu kouření konečně nezakroutili krkem.

6 2
možnosti

K pobavení skvělé, ostatně jako každý blog Svobodných ;-D

2 4
možnosti

bohužel máte pravdu a jejich představitel Mach tedy onen Klausův žák, je v EU. Jak je možné, že takového člověka vůbec někdo mohl zvolit? jen pro to, že vzdělání v této zemi je velmi nízké. Člověk s jistými základními vědomostmi musí přece okamžitě rozpoznat, že Mach mluví proamericky a tedy proti ČESKÉ REPUBLICE, ostatně právě tak jako Klaus.

0 10
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1570x
Textař, politolog, markeťák. Zastupitel Chrudimi od roku 2014 a radní Chrudimi od roku 2018 (nezávislý kandidát).