Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobre ze nam pan Ondracek pripomel medialni tlak. Kdyby umel v roce 1977 cist, jiste by tomu medialnimu tlaku komunistu vuci signatarum charty 77 porozumel. A nejen medialnimu. po vyslesich na StB umirali i lide.

1 0
možnosti

komunista je pronásledován? Sedí si v parlamentu, kam ho dostalo něco přes 7% voličů, má svobodu slova, tu před rokem 1989 ostatním občanům upíral a kdo neohnul hřbet, tak mu ho přetáhli pendrekem, nějak si historii upravuje jako správný komunista :-(

11 0
možnosti

Po válce bylo v Německé říšské straně, podobně jako v předchozím DKP-DRP na nejvyšších stranických místech mnoho bývalých nacistů – členů NSDAP. Skoro oficiálně byla tato strana považována za umístěnků nacistů. A podobně by to dopadlo,kdyby se KSČ zakázala, jen by se převtělila do jiné firmy a změnila název,což by nakonec i přestalo dráždit lidi.

2 0
možnosti

Ano, tenkrat byla Nemecka dve, zapomeljste napsat, o kterem pisete.

1 0
možnosti

no, sice poslanci NSDAP (možná) v poválečném parlamentu nebyli, ale generálové Wehrmachtu působili v Bundeswehru, ve vládě, v parlamentu. Někteří se snad ani neomluvili... ;-)

A peskovat Ondráčka skoro 30let od listopadu 89 a hooodně dlouho po únoru 48 mi přijde úplně stejné, jak to popsal p.Busidea. A navíc, tady nešlo o Ondráčka, ten byl jen zástupným důvodem.

Vzhledem k mému demokratickému smýšlení buď měli být zakázáni, což nebyli a nebo potom respektujme výsledky voleb a činy zvolených poslanců. Co se nám nelíbí, můžeme změnit u dalších voleb.

A ne, nemám strach z komunistického převratu - už jen vzhledem k jejich volebnímu výsledku 10%, absenci LM na "jejich" straně a tomu, že vážně nemají takovou podporu lidí, jako v roce 48.

3 4
možnosti

A kdo nerespektuje výsledky voleb? Poslanecký mandát soudruhu Ondráčkovi nikdo nebere.

3 0
možnosti

J92i34r75i 12B71o87r

8. 3. 2018 11:13

Pro vás karma .Mám stejný příběh v rodině.

3 0
možnosti

No, nemám žádný ale vůbec žádný zájem hájit komunisty. Ani jinou umírněnější levici. Jsem pravicový volič a hlavně demokrat.

Ale tuhle "protikomunistickou" (i když ve skutečnosti jde o něco jiného) hysterii považuji za přehnanou.

Odvolávat se na poúnorovou politiku komunistů mi připadá jako jako peskování katolické církve za upalování čarodějnic, Američanů za otroctví či Němců za světové války.

Neměl bych problém se zákazem komunistické strany ...ale pakliže byla uznána demokratickou stranou (tj. že se distancovali od svých předchozích praktik), tak pak v demokratické zemi nelze nikoho diskriminovat na základě politického či náboženského přesvědčení.

Všechno je to o tom, zda je KSČM správně uznána za demokratickou stranu (za tu se ale komunisté se svými 10% nemohli prohlásit sami).

Nějaké dnešní tanečky okolo toho, které strany jsou demokratické, a které nedemokratické jsou naprosto trapné ...nedemokratické přece nejsou povolené.

Doufám, že komunisté přirozenou cestou odkráčejí do zapomnění ..přivítám, když nějaký komunistický kandidát bude demokraticky nezvolen ..ale vadí mi vyvolávání duchů minulosti, nedemokratická hysterie a demagogie.

8 0
možnosti

KSČM není demokratická strana. Zvolili ji zase jen jiní populisti a intrikáři či bývalí estébáci rozlezlí v jiných stranách...

Jinak jejich ideologie se nezměnila, akorát pomalu utahují šrouby, aby si s lidmi mohli dělat, co chtěli.

A jestli chcete názorný příklad jejich demokracie z dnešní doby. tak tady jsou.

Včera na vyzvání několika stran se pozdrželi hlasování ohledně odvolání T. Okamury, který je populistou a šíří nenávist a propagandu.

To stejné dělají i komunisti.

Po vystřídání všech důležitých ministrů ve vládě pod bývalým estébákem Babišem, se dostali na ministerstva další bývalí estébáci jako např. p. Metnar.

Ten neumožnil např. v poslední době azyl 72 pronásledovaným křesťanům z Číny. Ptám se proč? Protože neměli dost důkazů, že nebyli pronásledování? Kecy v kleci...

Tím je odsoudil na zpáteční cestu do čínského vězení a na jistou smrt...

To to je demokracie v podání bývalých estébáku, kteří nám nyní znovu tajně vládnou...

6 2
možnosti
Foto

V čele GIBS je stále plk. JUDr. Michal Murín, o tom, že by Generální inspekci bezpečnostních sborů někdy vedl Ondráček jsem se nikde nedočetla.

2 0
možnosti

Pan Ondráček byl zvolen do čela výboru pro kontrolu GIBS, který jak správně píšete, zatím stále vede pan Murín.

0 0
možnosti

Kdybychom tedy byli jako komunisté, tak soudruh Ondráček nesedí v Parlamentu, ale ve vězení.

3 1
možnosti

L59u28d77ě21k 54J18a77š67a

8. 3. 2018 10:01

Bydlel by 1+1 i s celou rodinou a dělal topiče s uhlím

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS