Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Ivan odešel, Zeman je asi už na cestě a s Babišem to odvisí od "vůle lidu", se kterou on umí manipulovat

0 0
možnosti
Foto

znáte lepšího? Chtěla byste ve funkci premiéra Fialu, Kalouska atd s jejich zákulisními loutkovodiči a našeptávači? Dál úspěšně vykrádanou státní kasu a rapidně se prohlubující státní dluh?

2 3
možnosti
OH

No, pana Kálesi, rád bych Vám připomněl, že to, že vláda vládne s podporou komunistů (ne, že vládnou komunisti) je výsledek pokrytecké politiky ODS a dalších rádoby demokratických stran. A osobně nechápu, v čem by měly být tyto strany lepší a mravnější než ANO.

6 5
možnosti
MV

zkuste vic samostatne premyslet

2 1
možnosti
DR

"V čele našeho státu jsou však politici, kteří spíše naši svobodu ohrožují. A proto za svobodu musíme sami bojovat den co den."

Jen bych upozornil že v čele státu jsou politici kteří byli řádně zvoleni v demokratických volbách.

3 0
možnosti
Foto

i Hitler se dostal k moci cestou demokratickou.

1 0
možnosti
PS

Zapomněl jste jmenovat další bývalé komunisty na vysokých postech, kteří mají jít domů tak aby váš blog byl korektní a vyvážený.....

5 2
možnosti
DZ

No a vidíte, takový Pilný Ivan se níže pod Vámi nemůže smířit s tím, že lidi pískali a nechápe, že my se zase nemůžeme smířit s tím, že pietu obětí ruské okupace znevažoval normalizační kádr a spolupracovník StB vládnoucí s podporou KSČ, která dodnes uznává legitimitu vstupu "spřátelených armád".

Karma!R^

7 1
možnosti
Foto

Jmenujte oběti, které spolupracovník STB udal a kterým zkazil život. Existovat, tak se spolehněte, že z toho dnes pořádně těží. Kalousek s Fialou by jim za svědectví proti Babišovi platili miliony.

0 2
možnosti

Vzpomínám si, jak Petr Mach byl posvěcen kontroversním Václavem Klausem, čímž mi Svobodné zpochybnil. Tímto článkem mohou Svobodní získat body, ale bohužel jsou pro mne příliš nečitelní, mladí a nevycválaní.

Kritika EU být může, ale musíme si uvědomovat nezbytnost spojenectví s EU a s NATO, které jsou zárukou naší budoucnosti! Z těchto struktur není možné vystoupit! Tyto struktury se můžeme jen pokusit měnit.

Bohužel, my kritizujeme EU jako levicovou, mluvíme o své pravicové politice, ale v Česku je prakticky jen funkční levice (včetně ODS a TOP 09) prosazující socialistické inženýrství před svobodnými, přirozenými vztahy. Příliš jsme všichni nacucaní komunismem a svobodné, přirozené vztahy si nedokážeme představit!

:-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1570x
Textař, politolog, markeťák. Zastupitel Chrudimi od roku 2014 a radní Chrudimi od roku 2018 (nezávislý kandidát).