Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Dočetla jsem po "byl zvolen do čela Generální inspekce..."; dál nemá cenu číst, protože evidentně nevíte, o čem píšete!

4 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

5 2
možnosti
TK

Dosaďme do vašeho článku za "komunisté" slovo "buržousti" a jsme zpátky v padesátých letech.. Gratuluji. :-/

3 11
možnosti
LJ

L13u62d98ě79k 56J28a94š36a

8. 3. 2018 10:02

Demonstrace nebo menstruace - je to skoro stejné že. Plácáte nesmyly

0 1
možnosti
JH

J47a26n 97H65y41n30e29k

8. 3. 2018 9:28

Nebudu řešit zvolení a odejití pana Ondráčka. To už samo o sobě svědčí o úrovni parlamentu. Jde to však o potvrzení tzv. Demokratického bloku, že lidé v demonstracích vlastně podpořili správnou věc. Na druhé straně nechápu proč bojují proti referendu. když lidé to mohou udělat sami. Takže všeobecné referendum by mělo být pravicovými stranami podporováno. Ale to nenavrhly tyto strany ale někdi jiný, že?

3 0
možnosti
OS

Ode mě R^. Jste mladý, ale život vašeho otce Vám dal zřejmě pevné základy. Komunisté svou ideu marx-leninismu do dneška neopustili. Ondráček, kdyby nebylo listopadu by dnes určitě byl velitelem nějaké zásahové jednotky sloužící KSČ a určitě by neváhal poslat proti jakékoliv demonstraci pendrekový pluk. Již to, že nazval demokraty žumpou svědčí o tom, že jeho ideu bránit socialismus se vůbec nezměnil, akorát mu byl odebrán "pendrek".

24 0
možnosti
MM

Takže vlastně říkáte, že za obou režimů se dějí stejné věci, takže jsou v podstatě stejné! A vy jste stejný jako dříve soudruzi! ;-)

5 11
možnosti
LB

Nelžete, nedějí se stejné věci ani náhodou, teda zatím... Ondráček pasujicí sám sebe do role oběti se může svobodně vyjadřovat kdekoliv. Pokud by vládl on a jemu podobní, žádné svobodné vyjadřování by nepřipustili a pokud by si to někdo i přes zákaz dovolil, zametli by s ním pěkně po bolševicku. S mediálním tlakem musí počítat jakýkoliv politik a na jeho rodinu nebyl žádný vyvíjen, to je prostě lež. A o fyzickém ohrožení rodiny plácá pouze on, což se mu jako kovanému bolševikovi nedá věřit.

14 3
možnosti
EH

Kdy už odložíme komunismus k věčnému odpočinku? Přijde mi, že lidem chybí to kádrování a rozdávání pozic ne za zásluhy pracovní, ale za zásluhy stranické nebo rodinné.

Bojovníci proti režimu už své dostali, takže zbývají lidé, kteří se neangažovali. To byli slušní lidé, kteří se necpali do strany kvůli prospěchu, ale zároveň ani nečelili žádnému politickému tlaku. ;-)

Jenže co s tím, když chtějí pozici lidé, kteří zůstali straně věrní? Za co je vlastně trestáme? Že se za komoušů angažovali, nebo že se dostatečně neomluvili a nedistancovali? Řeší se nějaký bezvýznamný policista a bezvýznamná funkce, ale ptá se někdo, jaké pozice zastávají ti, kteří rozkazy k mlácení lidi vydávali? Třeba bychom se divili.

3 11
možnosti
RP

Bojovníci proti režimu?

Vy skutečně nevíte, co se děje...

Zločiny komunismu nebyly potrestány a 3/4 všech zločinů shořelo v knihách jejich hříchů (složkách STB) ještě před Listopadem 89.. A ti stejní estébáci nám nyní znovu tajně vládnou: Ti, kteří věděli o vraždách a nešťastných náhodách anebo se jich účastnili, které se děly před revolucí....

Prosím, nepište o tom, že oběti dostali své, když většina lidí křičí, že jim komunisti neoprávněně vzali majetky a dodnes je tito lidé nedostali. Stačí se podívat na restituce...

Je vidět, že jste buď moc mladá, anebo hodně naivní...

4 1
možnosti
PS

A já se ptám, proč čelí mediálnímu tlaku až nyní ?

Proč nečelil mediálnímu tlaku dříve?

Jako zastupitel Královehradeckého kraje od 2012 za KSČM ?

Jako poslanec za KSČM od 2013 ?

7 0
možnosti
RP

Protože zlo, které napáchala a dělá KSČ, nebylo trestáno ihned po revoluci roku 89. A skutečná demokracie neznamená jen mít svobodu slova, ale také netolerovat zlo... A to se nestalo...

2 2
možnosti
Foto

No, jestliže tatínek pana Ondráčka má v televizi projev, v němž navrhoval obehnat Prahu ostnatým drátem a nechat to tam vychcípat, pak je docela pravděpodobné, že tento tatínek Ondráček uslyší něco, co nebude zrovna milé pozvání na odpolední čaj. Tatínek i synek Ondráčkovi jsou představitelé komunismu.

To, že může být synek Ondráček zvolen do parlamentu ČR je dokladem opravdové demokracie, stejně i to, že může svobodně hlásat své nenávistné projevy vůči společnosti, která nechala jeho tatínka bez povšimnutí i po projevu jeho lásky k lidu, kterému "šéfoval".

Upřímně řečeno, myslím, že oběma hrozí maximálně pár facek, pokud by tyhle své projevy zkusili někde v hospodě.

Co však mají jisté, je hluboké opovržení ze strany slušných lidí.

31 3
možnosti
Foto

Proč vám spíš nepřijde divné, že ten samý parlament, který nakonec Ondráčka z jeho funkce "odeřval", ho pár týdnů před tím na tu funkci nominoval a pak i zvolil? Všechno proběhlo tak, jak mělo, až na tu závěrečnou mediální a osobní štvanici, kterou upořádali politici z tzv. Demokratického bloku a média. Až to, pane Kálesi, až to, nemělo s demokracií nic společného.

11 19
možnosti
Foto

Pane Šťastný, s demokracií nemá nic společného situace, kdy je v čele vlády / nyní v demisi/ trestně stíhaná osoba, člověk, který ovlivňoval novináře, co a kdy a na koho mají napsat /vzpomínáte?/.

S demokracií nemá nic společného, když hlava státu :vtipkuje" o likvidaci novinářů.

S demokracií nemá nic společného, když jsou na Hradě temné figury, dělající vlastní politiku.

Takže, demonstrace na náměstí, kde lidé požadovali po svých poslancích, aby vykopli z funkce jednoho darebáka bez sebereflexe, je proti výše napsanému velmi mírný mechanismus, který do demokracie naopak patří.

27 6
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1570x
Textař, politolog, markeťák. Zastupitel Chrudimi od roku 2014 a radní Chrudimi od roku 2018 (nezávislý kandidát).